Jump to content
  • 0

Problema Capturing Analogical Video


Eudald
 Share

Question

I'm having problems while capturing analogical video from my Sony handycam Video Hi8.

I'm ditalizing my old videos

All is working properely and suddenly the image, in Roxio creator 2011, starts to jump while is being captured. But in the handycam's visor the image is perfect.

It is producing some kind of internal interference within output of the chamera and the Pc's hard disc.

 

I have tried in two differnt computers all of them updated and with 400 GB HD free.

 

Has any body some solution?

 

Thank you very much.

 

Eudald

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm having problems while capturing analogical video from my Sony handycam Video Hi8.

I'm ditalizing my old videos

All is working properely and suddenly the image, in Roxio creator 2011, starts to jump while is being captured. But in the handycam's visor the image is perfect.

It is producing some kind of internal interference within output of the chamera and the Pc's hard disc.

 

I have tried in two differnt computers all of them updated and with 400 GB HD free.

 

Has any body some solution?

 

Thank you very much.

 

Eudald

 

As a quick test, hook up a DVD player as your source. Let us know if that works.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...