Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 18 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Installation Of 2011 Pro Fails During Back On Track Install


Bobmitch
 Share

Question

I get past Cineplayer and then during Back On Track...I get a rollback and that's it. Any ideas????

 

I uninstalled 2010 before doing the installation...

 

I have install logs...but which one do you need to figure this out?????

 

System Specs

 

EVGA E758 Motherboard with i7 950

Windows 7 Home Premium 64 Bit

EVGA GTX 580 with latest 263.09 Drivers

2-WD 300 GB Velociraptors in RAID 0

Creative X-Fi Soundcard

6 GB Corsair PC1600 DDR3 SDRAM

Edited by Bobmitch
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I get past Cineplayer and then during Back On Track...I get a rollback and that's it. Any ideas????

 

I uninstalled 2010 before doing the installation...

 

I have install logs...but which one do you need to figure this out?????

 

System Specs

 

EVGA E758 Motherboard with i7 950

Windows 7 Home Premium 64 Bit

EVGA GTX 580 with latest 263.09 Drivers

2-WD 300 GB Velociraptors in RAID 0

Creative X-Fi Soundcard

6 GB Corsair PC1600 DDR3 SDRAM

 

 

Nothing a full re-installation of Windows 7 didn't fix. Got it up and running with no problems once the OS was fresh and clean...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...