Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 12 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Easy Vhs To Dvd


CalRed

Question

Installed easy VHS to DVD and made sure I checked make compatible for Windows 7 Home Premium. However I get hum bars in the picture (60 cycle) and a similar hum in the audio. I have checked and checked my connections, changed cables, etc. and can't get rid of the hum bars or the hum. So far all other features seem to work but the hum bars and audio is annoying. My computer is a quad 2.Hz, 8g Ram, 1 T HD. There should be no problem there. I bought another set of cables in order to be sure mine was good and still have the same problem

 

In addition, I tried to load the same program on my laptop, so I could use a shorter cable, it is 1.2 ghz up, 1 g Ram, and it has Windows Vista and I can't get it to load. Then After not getting it to load several tries, it finally came up and said it had finished loading but I cannot get the program page to display. It seems to appear on the screen then just as quickly disappears so I know it isn't loading properly. Any suggestions> Thanks in advance. Cal R.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Installed easy VHS to DVD and made sure I checked make compatible for Windows 7 Home Premium. However I get hum bars in the picture (60 cycle) and a similar hum in the audio. I have checked and checked my connections, changed cables, etc. and can't get rid of the hum bars or the hum. So far all other features seem to work but the hum bars and audio is annoying. My computer is a quad 2.Hz, 8g Ram, 1 T HD. There should be no problem there. I bought another set of cables in order to be sure mine was good and still have the same problem

 

In addition, I tried to load the same program on my laptop, so I could use a shorter cable, it is 1.2 ghz up, 1 g Ram, and it has Windows Vista and I can't get it to load. Then After not getting it to load several tries, it finally came up and said it had finished loading but I cannot get the program page to display. It seems to appear on the screen then just as quickly disappears so I know it isn't loading properly. Any suggestions> Thanks in advance. Cal R.

 

Try hooking up a DVD player instead of the VCR.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...