Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 5 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Emc 10 Must Be Installed Before Installing Content


ratman
 Share

Question

I'm trying to install EMC 10 to a new computer from a disc I burned from my old computer. The disc only has 2 files on it EMC 10 and EMC 10 content. When I open EMC 10, it extracts and runs 10 setup, everything fine. When I open EMC 10 it is missing programs but runs cine player. When I try indtalling the content folder from the disc, the wizard say EMC 10 must first be installed. I've done a clean uninstall to include uninstall reg files. Any help on getting content installed. Thanks

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm trying to install EMC 10 to a new computer from a disc I burned from my old computer. The disc only has 2 files on it EMC 10 and EMC 10 content. When I open EMC 10, it extracts and runs 10 setup, everything fine. When I open EMC 10 it is missing programs but runs cine player. When I try indtalling the content folder from the disc, the wizard say EMC 10 must first be installed. I've done a clean uninstall to include uninstall reg files. Any help on getting content installed. Thanks

 

 

Easy Media Creator 10 (EMC10) is not Roxio Creator 2010, where you posted.

 

You say your trying to install Easy Media Creator 10 on a new PC?

 

Does the new PC have Windows 7 for a operating system ?

 

Easy Media Creator 10 is not Windows 7 compatible, Roxio Creator 2010 is the first version that is Windows 7 compatible.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I'm trying to install EMC 10 to a new computer from a disc I burned from my old computer. The disc only has 2 files on it EMC 10 and EMC 10 content. When I open EMC 10, it extracts and runs 10 setup, everything fine. When I open EMC 10 it is missing programs but runs cine player. When I try indtalling the content folder from the disc, the wizard say EMC 10 must first be installed. I've done a clean uninstall to include uninstall reg files. Any help on getting content installed. Thanks

 

Thanks for your reply. Yes it is a new PC, I followed your link (it is Easy Media Creator I'm trying to install. I have windows XP pro. I did installer cleanup, clean out the registry, disabled all programs and security rebooted and installed the first file which is the EMC 10 and the wizard asked me to restart for configuration changes to work. The program opens fine but just cineplayer. When I open 2nd file (EMC 10 content, it unzips the files and auto loads setup wizard then stops and says that EMC 10 must first be installed. Frustrating!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...