Jump to content
  • 0

Need Your Feedback.


owl14
 Share

Question

When I record a video the end result always shows the video as if I was recording in fast forward and the audio is really choppy im guessing because of the video speed. Heres a vid I threw together to show you what I mean:

http://www.youtube.com/watch?v=DiojJLN77to

 

Now I have been looking around the internet and came across other people that have had or are currently having the same problem. And it seems I need at least 2GB of RAM or more.

 

here are my specs:

 

Windows XP

Intel[R]

Celeron[R]CPU 2.60GHz

2.59GHz,768 MB of RAM

 

I just want to know besides more RAM do I need anything else to make the changes (upgrade)on to allow this program to record properly.

Edited by owl14
Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

When I record a video the end result always shows the video as if I was recording in fast forward and the audio is really choppy im guessing because of the video speed. Heres a vid I threw together to show you what I mean:

http://www.youtube.com/watch?v=DiojJLN77to

 

Now I have been looking around the internet and came across other people that have had or are currently having the same problem. And it seems I need at least 2GB of RAM or more.

 

here are my specs:

 

Windows XP

Intel[R]

Celeron[R]CPU 2.60GHz

2.59GHz,768 MB of RAM

 

I just want to know besides more RAM do I need anything else to make the changes (upgrade)on to allow this program to record properly.

 

I believe that that Celeron is below the minimum specs so I'm not surprised that you are getting poor performance. Did you look at the specs before you bought?

 

Also did you read this (link) ?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Your memory is DDR1 correct??

 

Buy 1gb more.

 

Check your pc here

 

In VIEW MODE (NO PREVIEW, OVERLAY and PREVIEW) select NO PREVIEW and test. Put your results here

 

Thnx for the response.

 

Ok I ran the test and here is the end result. using the VirtualDub program u mentioned.

Seems like everything is fine

http://www.youtube.com/watch?v=m55MjmqaKrw

Edited by owl14
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Thnx for the response.

 

Ok I ran the test and here is the end result. using the VideoDub program u mentioned.

Seems like everything is fine

http://www.youtube.com/watch?v=m55MjmqaKrw

Thank you for feedback.

 

I know it would really work.

 

If you want to give an improvement in your video. send me your email for me ( cauptain@gmail.com) sent the correct way to fix the lines (interlaced) and resize correct aspect ratio.

 

Claudio

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Generally, this article fixes most issues: http://kb.roxio.com/search.aspx?URL=/content/000004GC&PARAMS=set-locale=en

 

Jon

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...