Jump to content
  • 0
ComedyWriter

Horrible Sound From Sound Editor

Question

I have tried everything to get a decent new recording using Sound Editor. I'm on Vista 32 bit, with a new sound card (SIIG), and new headset. I've changed my start options so nothing but the necessary drivers for Windows are running, and still this is the best I can do (attached). Support hasn't been able to correct this, so I'm turning here as a final shot before seeking a refund. I do like the user interface, but w/out a decent output, the program is pretty much useless to me. Thanks to all. Rick

test.mp3

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I have tried everything to get a decent new recording using Sound Editor. I'm on Vista 32 bit, with a new sound card (SIIG), and new headset. I've changed my start options so nothing but the necessary drivers for Windows are running, and still this is the best I can do (attached). Support hasn't been able to correct this, so I'm turning here as a final shot before seeking a refund. I do like the user interface, but w/out a decent output, the program is pretty much useless to me. Thanks to all. Rick

 

Your using a retail version of Creator 2011?

 

What application/s?

 

Every detail from start to finish?

 

Do you have the file?

 

Can we go capture it like you did? Post a link and how did you capture it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×