Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 5 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

No Signal


akula
 Share

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Rather than butt into someone else’s Topic, let’s just move this to its own location…

 

What Version or Build do you have (pinned post at the top)?

 

Exactly how and to what are you hooked up?

 

Either a picture or a through description…

 

We find that for 99.99% of SCART users, the problem is their SCART adapter ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hi and thanks for your help,

 

My Version or Build is 201B23A ENU.

 

I am not a SCART user, I'm hooked up by RCA (Red, White, Yellow) connection from a Magnavox DV225MG9 VHS/DVD player to a Dell Studio XPS 9100 using Windows 7.

 

The dongle does get warm when plugged in.

 

Sometimes it work and many times it stops working during a download of a VHS tape.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

It doesn’t “download” anything… It captures ;)

 

Stoppages are normal if there are breaks in the tape or weak signals and some report troubles with Black and White capture.

 

Only things that can help are keeping the ‘runs’ as short as possible by plugging the device directly into the PC and using short cables.

 

There are NO settings to change and no updates so it pretty much a source quality issue :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...