Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 25 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
R. Mansfield

Anyone Else Having Problems After Os X 10.6.8 Update?

Question

I have successfully imported video before. But today, I've had two unsuccessful tries. In the first, everything started out find and then the sound went out of sync with the video. Then in the second try, the video froze about 30 minutes in. The sound continues, but the video is frozen on the same frame for the rest of the entire capture.

 

I'm using the newest version of the software--1.05. Any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Sorry but I'm away on vacation and won't be able to test my unit for another week. Maybe someone else can check it out. I'm surprised that anything in the latest OS update would cause those affects but I just don't know for sure.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Sorry but I'm away on vacation and won't be able to test my unit for another week. Maybe someone else can check it out. I'm surprised that anything in the latest OS update would cause those affects but I just don't know for sure.

 

I got the same video to work on the third try, but I've never had that kind of difficulty before.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×