Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 15 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Burning Issues


Cschmi16

Question

I'm having trouble burning to DVDs.

Here are my system specs:

OS Name Microsoft® Windows Vista™ Home Premium

Version 6.0.6002 Service Pack 2 Build 6002

Other OS Description Not Available

OS Manufacturer Microsoft Corporation

System Name

System Manufacturer Compaq-Presario

System Model FJ474AA-ABA SR5507F

System Type X86-based PC

Processor AMD Athlon Dual Core Processor 4050e, 2100 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s)

BIOS Version/Date Phoenix Technologies, LTD 5.14, 5/2/2008

SMBIOS Version 2.4

Graphics Card: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430

RAM: 3.0 GB

 

So here is the situation. I have some MP4 videos that I wanted to burn to DVD using Roxio MyDVD.

I created a project and put in a few transitions. I added a menu and then validated the project. I inserted a DVD+R and pressed the red burn project button in the bottom right corner. I set the burn speed to 8x. It started encoding and burning, but after the dvd was ejected and reinserted it was not playable. I then tried burning again this time at 16x speed with a DVD-R. It was ejected and it was readable, but the video had lines in it wherever there was quick movements. I thought this might be because I burned it at high speed. So I used a DVD-R at 2x speed and burned it, but it was not playable.

Can somebody help? Is my computer up to the task of video editing and encoding?

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...