Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 25 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
Sign in to follow this  
QuiToxic

No Signal Problem.

Question

I'm having a problem that a lot of people seem to have. I got my game capture yesterday and set everything up to record but it said no signal in green. I've searched these forums for solutions and tried all the ones i've seen, and I still can't get the card working right. Is it possible that my Game Capture is defective?

 

I want it to work, but it won't. What should I do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm having a problem that a lot of people seem to have. I got my game capture yesterday and set everything up to record but it said no signal in green. I've searched these forums for solutions and tried all the ones i've seen, and I still can't get the card working right. Is it possible that my Game Capture is defective?

 

I want it to work, but it won't. What should I do?

 

Hi QuiToxic,

 

You watch normal with RGC? If yes, use this: Free software record tutorial

 

 

Claudio

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

1. Turn off Xbox.

2. Turn on Xbox with controller.

3. Press and hold Y then R Trigger while booting up.

 

This resets your video settings on your xbox. I thought my A/V port or my Roxio Game Cap was messed up.

 

 

Try and see if it works for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×