Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

No Sound From Burnt Dvd


sekemhofu
 Share

Question

Hi Folks,

I wonder if anyone has had this problem before?

 

I burned one DVD successfully (VAIO, Win 7 machine) but when i try to burn a 2nd DVD, it burns OK (i.e. no errors) but the DVD when played either on PC or DVD player has no sound??? Checked all obvious things, sound on on the pc etc etc. Seems some setting has been turned off in the burn. I can play other DVD's OK on the same PC and the sound seems to be working ok. grateful for any clues. What happened between the 1st successful burn and the 2nd unsuccessful one is that Creator asked for some updates to be applied.

 

Many thanks

K

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi Folks,

I wonder if anyone has had this problem before?

 

I burned one DVD successfully (VAIO, Win 7 machine) but when i try to burn a 2nd DVD, it burns OK (i.e. no errors) but the DVD when played either on PC or DVD player has no sound??? Checked all obvious things, sound on on the pc etc etc. Seems some setting has been turned off in the burn. I can play other DVD's OK on the same PC and the sound seems to be working ok. grateful for any clues. What happened between the 1st successful burn and the 2nd unsuccessful one is that Creator asked for some updates to be applied.

 

Many thanks

K

 

You need to explain what you are burning, what program you are using, from the suite, and what steps you took to burn the DVD.

 

Did you reboot between burns, and are you successful after rebooting?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I am using Roxio Creator 2012 "Create DVDs" function. Source are DVD files on hard disk that have been converted to DVD using Roxios "Copy and Convert" function. in the directory with the source DVD files, i have .VOB, .IFO and .BUP files -- these files are the output from copy and convert -- which seemed to work OK. I can certainly click on any .VOB and play the video content with windows player -- and when i do this, i get sound OK. Its only when i burn the stuff to DVD thats when i have a problem, strangely after succeeding 1st time around.

 

And yes, i have re-booted the PC a few times now. And i have also uninstalled and then reinstalled Creator 2012.

 

I hope this further information is useful. I have checked all sound devices from device manager on my PC and it reports that the drivers are up todate.

 

Rgds

Ken

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...