Jump to content
  • 0

Fast Forwarding Issue Help!


SlitheryPp
 Share

Question

Hello, so my recently purchased Roxio Game Capture has this issue where after like 5 seconds into the video it will go into x2 mode. I have checked the settings and everything seems to be OK, but obviously something is wrong. I know other people have had this problem, I would love it if somebody could provide me some information on a fix for this problem. This is very frustrating!!!!!

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello, so my recently purchased Roxio Game Capture has this issue where after like 5 seconds into the video it will go into x2 mode. I have checked the settings and everything seems to be OK, but obviously something is wrong. I know other people have had this problem, I would love it if somebody could provide me some information on a fix for this problem. This is very frustrating!!!!!

Have you tried Recording in AVI Format , that solved my problem .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...