Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Audio Capture


Joe Cusano
 Share

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Do you really think you supplied enough information for anyone to even guess??? :huh:

 

A little more information would help us get a better picture. Try using these guidelines for describing your problem and your system: HERE

 

A lot of them won't apply (probably?) but most will help you describe your problem so we can assist ;)

 

You also posted in the Forum for Creator 2011 yet typed 2012...

Edited by Jim_Hardin
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Do you really think you supplied enough information for anyone to even guess??? :huh:

 

A little more information would help us get a better picture. Try using these guidelines for describing your problem and your system: HERE

 

A lot of them won't apply (probably?) but most will help you describe your problem so we can assist ;)

 

You also posted in the Forum for Creator 2011 yet typed 2012...

 

oops! didn't know this forum was for 2011

 

Ok the error message is "Unable to open sound device" and I am running Windows 7 home Premium edition with dual core at 2.6o GHz with 4 gig of RAM, sound card is Realtek High Definition Audio and the mic is built in to the Microsoft LifeCam VX-3000.

 

It all worked fine with Roxio 2009.

The video works now with Roxio 2012 but I can't seem to get the audio (the mic) to work.

Edited by Joe Cusano
Link to comment
Share on other sites

  • 0

The error message is "Unable to open sound device" and I am running Windows 7 home Premium edition with dual core at 2.6o GHz with 4 gig of RAM, sound card is Realtek High Definition Audio and the mic is built in to the Microsoft LifeCam VX-3000.

 

It all worked fine with Roxio 2009.

 

The video works now with Roxio 2012 but I can't seem to get the audio (the mic) to work.

 

Any help would be appreciated, Thanks

Link to comment
Share on other sites

  • 0

The error message is "Unable to open sound device" and I am running Windows 7 home Premium edition with dual core at 2.6o GHz with 4 gig of RAM, sound card is Realtek High Definition Audio and the mic is built in to the Microsoft LifeCam VX-3000.

 

It all worked fine with Roxio 2009.

 

The video works now with Roxio 2012 but I can't seem to get the audio (the mic) to work.

 

Any help would be appreciated, Thanks

 

Thanks for all your help!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...