Jump to content
  • 0

No Source No Signal Nothing Help?


Koruny
 Share

Question

Hey everyone i recently purchades the roxio game capture and it arrived so i installed the disk it gave me plugged everything in correctly but this happens http://imageshack.us/photo/my-images/853/whatm.png/ i also took a picture of the devices i have plugged in but as you see http://imageshack.us/photo/my-images/560/anotherwhat.png/ thats what shows up i tried reinstalling and everything i cant seem to fix it any help oh and just saying i opend another capture program and it sais no Video capture found so its not the program

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

From the look of your first screen I see nothing showing for Source.

To me this means the software isn't seeing the device.

From your second shot I take that to mean the drivers for the device aren't loaded.

 

Go to Device manager and see if this is what it looks like or if you see 2 entires with yellow exclamtion marks by them.Your screen may look a bit different depending on what OS you're using.

 

post-85-066297100 1325253762.jpg

 

If you see the 2 Roxio entries then the drivers are ok and there's another issue.If you see entries with the exclamations then the drivers are the issue.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...