Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 17 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Jumpy Video


tclasse
 Share

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello. I have never posted before. I used Roxio 2009 and had no issue. I probably only used it very basically. Now I have upgraded to roxio 2010 and my video/movies are jumpy. Where can I find help for this. thanks

 

Do you indeed have Creator 2010 or Creator 2012 (where you oposted). Please clarify and you poost will be moved if necessary.

 

Answer these questions. (link)

Edited by sknis
Link to comment
Share on other sites

  • 0

"jumpy"???

 

Make sure you try changing the Render from the default Hardware, to Software...

 

That often clears up problems like that ;)

 

In either VideoWave or MyDVD - Tools - Options - Render Using

(don't run the test ~ it always reverts to hardware :o )

 

You should have a disc or 2 of DVD RW media on hand to use to try things like this out. ;)

 

Let us know if this helps.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...