Jump to content
  • 0

Render Won't Work Now...


Mattmatt
 Share

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Everything was working fine more me even yesterday I rendered stuff.. Today it goes to render and nothing happens it just sits there at 0%

 

I read somehting about show/hide tracks... what needs to be on how do i fix this!!!

 

some one help

 

So what did you do to your system between yesterday and now?

 

How about explaining exactly what you are doing? Show/Hide tracks has nothing to do with rendering.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

So what did you do to your system between yesterday and now?

 

How about explaining exactly what you are doing? Show/Hide tracks has nothing to do with rendering.

 

show hide tracks had to do something with rendering. I have it working now and here are the steps i did to make it work.

 

1) use cd to repair *didnt work

 

2) tried to make a new project to render *didnt work

 

3) tried fooling with show/hide track *didnt work

 

4) re-opened program / loaded an old project and went to render * it worked

 

5) loaded the project that wasn't working and and went directly to render * it worked

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...