Jump to content
  • 0

Audio Clicks When Starting Video Capture


Mark R.
 Share

Question

There is a similar discussion on the Audio Capture forum.

 

I am running Windows 7 64-bit on AMD processor.

 

When I start the Roxio Media Import tool, there are a series of audible clicks, sounds like a horse galloping. The clicks occur every time I switch between video capture devices. They also occur at the beginning of capture and after I have completed the capture. The clicks occur whether I'm capturing or not, but starting and stopping a capture seems to initiate a new sequence.

 

One solution offered in the Audio Capture forum is to set the sample rate and bit depth to CD Quality instead of DVD quality. I have a Roxio USB capture device, and it appears I can't modify the setting from the Line Properties, as they are grayed out (see attachment).

 

Since the audible clicks occur whether I'm capturing or not, and regardless of what capture device I have selected, it seems this might be a software bug. Please advise.

post-103641-002734100 1334606700.png

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...