Jump to content

Product Is Not Activated?


Dale99
 Share

Recommended Posts

Just like the topic says I'm trying to install the software I have registered the product key with this site.

But every time I try to install the software it tells me that the product is not activated please try again.

 

I've been at this for two days already

I have looked here and through the support thing and have found nothing.

I cannot seem to find a number to call support.

So I'm hoping someone here may have a solution.

Thanks in advance for any help anybody can offer :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just like the topic says I'm trying to install the software I have registered the product key with this site.

But every time I try to install the software it tells me that the product is not activated please try again.

 

I've been at this for two days already

I have looked here and through the support thing and have found nothing.

I cannot seem to find a number to call support.

So I'm hoping someone here may have a solution.

Thanks in advance for any help anybody can offer :)

 

What version are you trying to install. (http://forums.support.roxio.com/topic/64988-what-version-do-i-have/ ) post your version number?

 

Post your operating system and service packs too?

Link to comment
Share on other sites

Moved to correct forum.

 

Copy the entire DVD to a New Folder on your HDD. Run the install from there.

 

Try That did not do anything I really need this to work....

Untitled-1-9.jpg

If this software will not work is there any other software that will work with the hardware that came with this program?

Edited by Dale99
Link to comment
Share on other sites

I thought so too but I tried I it like 30 times registered that product key on this site works fine on the site just not in the program

 

Are there any letter 'o's or # '0's?

 

Mine are all upper case letters.

 

When entered does it look like this xx-xxxxx-xxxxx-xxxxx format?

Edited by cdanteek
Link to comment
Share on other sites

I thought so too but I tried I it like 30 times registered that product key on this site works fine on the site just not in the program

 

What do you mean the product key works fine on the site? Do you mean that the you were able to register the key? If yes then copy the key to the clipboard and then copy it to the entry box when activating the program.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Are there any letter 'o's or # '0's?

 

Mine are all upper case letters.

 

When entered does it look like this xx-xxxxx-xxxxx-xxxxx format?

 

there are no zeros are O.. In my key and my key format is xx-xxxxx-xxxxx-xxxxx just like you posted.

 

 

What do you mean the product key works fine on the site? Do you mean that the you were able to register the key? If yes then copy the key to the clipboard and then copy it to the entry box when activating the program.

 

Yes that's exactly what I mean and I tried to copy and paste it still tells me the same thing

Edited by Dale99
Link to comment
Share on other sites

there are no zeros are O.. In my key and my key format is xx-xxxxx-xxxxx-xxxxx just like you posted.

 

 

 

 

Yes that's exactly what I mean and I tried to copy and paste it still tells me the same thing

 

Then it's time to call Customer Service. We here can't help with those kind of problems

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

I just bought this software...off to a bad start. Same problem. Tried entering product key multiple times (like 30). There is no typo. Activated it on the website on first attempt. Tried copying DVD to HDD and run setup from there, same problem. I am running Vista Home premium 64-bit SP2.

 

Has anyone been able to resolve this???

Link to comment
Share on other sites

I have the same problem, anyone knows how to fix this?

 

Do you get this same error? A good key should show the green check mark shown.

 

This post has three users with the same problem, http://forums.suppor...ad/#entry425404

 

If it is a bought retail box you can try and return it and tell them the problem. If you bought it from Roxio you have a 30 day return it policy. I would notify Roxio Support too.

 

post-97-0-07237200-1354459144_thumb.jpg

 

post-97-0-02992600-1354459287_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Another case of the same. It appears the retail store (Wal Mart in my case) must activate the software at the register during check out. I don't know the mechanics of this procedure however the box indicates it must be scanned twice ( two bar codes) in a particular order to activate. When I returned my first retail box for a refund the register indicated it de-activated the product which makes one assume it was activated when I returned it. Regardless, I now have a second retail box doing the same and will return it today. Is this a Wal Mart issue to prevent theft or a Roxio issue to prevent theft? Wal Mart employees have no clue and Roxio provides no phone support. It would appear the day has come when it is easier to use pirated software than to purchase it.

Edited by ststrick
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...