Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 18 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Every Time I Get To 99% Uploaded It Tells Me That I Have A Error Code, Please Help


EllsyC
 Share

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Every time i try to upload a video it gets to 99% completion and then tells me that i have a error and it gives me a code with a bunch of random numbers, if anyone knows why this happening please reply ASAP thanks

 

You posted In Roxio Game Capture for Consoles. Is that what you have? Where are you trying to upload it to? Did it capture correctly? Have you checked the limitations on the site where you want to upload?

 

ASAP is relative since we do not work for Roxio; also you have not supplied nearly enough information. If we guess and guess wrong, you will probably come back and dis' us for giving you wrong information.

 

What is the code with all those random numbers? Any text with them?

 

HMMM must not have been that important since the OP didn't stay logged in to answer questions or get any suggestions. :blink::unsure:

Edited by sknis
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Its when im trying to upload to youtube, i stay under the 10 minute allowance and the error code justs comes up as soon as my videos are nearly uploaded and videowave tells me that the upload has failed, The error code does have letters but mostly numbers. :huh:

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Its when im trying to upload to youtube, i stay under the 10 minute allowance and the error code justs comes up as soon as my videos are nearly uploaded and videowave tells me that the upload has failed, The error code does have letters but mostly numbers. :huh:

 

Upload to YouTube using their video upload feature. Select a format that YouTube accepts.

 

I'll sound like a broken record but YouTube has recently made changes and I know of 3 programs from 3 different companies similar to this that don't work anymore.

 

I have uploaded several videos recently and they all uploaded fine with the YouTube uploader.

Edited by sknis
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...