Jump to content
  • 0

Question

THIS IS SOLVED :D

Hello. Whenever I Open LaunchPad It Works Fine. Then, I Press The Blue 'Capture' Button. After That It Just Stays Like This (When The USB Isn't Plugged In) :

 

jh4mf4.jpg

 

(When The USB Is Plugged In) :

 

2h7hzih.jpg

I've tried the new update, I've tried not using the new update, I've tried re-plugging in all of the cables, I've tried using a different USB port. I've Used Roxio And It's Worked Before, But It Just Randomly Started To Do This. PLEASE HELP!

Edited by iSniper Drew
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

15 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Do you see both these in your Device Manager:

 

post-68-0-13092700-1339546067_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Did you determine IF your computer exceeds the minimum spec for the program. Go here (link) , run dxdiag and then attach the txt file created. Do no copy and paste the entire file as a screenshot.;

 

What anti-virus are you running?

Edited by sknis

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I Already Know My Computer Meets The Minimum Spec... I've Ran It Before. And I Currently Don't Have An Anti-Virus :( It Just Ran Out And My Dad Is Working On Getting Me New Anti-Virus.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

So it ran before? I don't think you mentioned that earlier. :angry:

 

No anti-virus? Were you connected to the Internet? How do you know you haven't been infected. Don't waste $$ paying for a anti-virus. Windows Security Essentials is free and workedks as good as anythign else.

 

Now think back. other than MS updates did you add any new programs or updated existing programs?

 

When you used Revo in the Moderate Mode, did you allow it to remove the registry entries and folders? You should have in order to get everything off your computer for a clean install.

 

What you posted was NOT the dxdiag that I asked for. That gives driver information wich is very helpful.

 

Please, I know you are frustrated but unless you slow down and answer the questions and provide the information then things will never be answered to your satisfaction.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

So it ran before? I don't think you mentioned that earlier. :angry: - I Did...

 

No anti-virus? - Correct. Were you connected to the Internet? - Yes. How do you know you haven't been infected. - I didnt download anything except roxio software since it had ran out. And I used the anti-virus thing that is already on my laptop for free. (What You Said Next, Windows Security Essentials) Don't waste $$ paying for a anti-virus. Windows Security Essentials is free and workedks as good as anything else.

 

Now think back. other than MS updates did you add any new programs or updated existing programs? - No Sir'

 

When you used Revo in the Moderate Mode, did you allow it to remove the registry entries and folders? You should have in order to get everything off your computer for a clean install. - Yes I Did.

 

What you posted was NOT the dxdiag that I asked for. That gives driver information wich is very helpful. - Sorry. I'll Do The Drivers And Attach It To This Reply.

 

Please, I know you are frustrated but unless you slow down and answer the questions and provide the information then things will never be answered to your satisfaction. - Sorry

 

Is This The Right DxDiag.txt File? I Went To The "Display" Tab And The Drivers Section Was In The Top Right Hand Corner, So This Should Be It...

DxDiag.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

See the little triangle next to one of the Roxio GAMECAP listing. It means that something is wrong with that driver installation. Right click on it and see what it says.

 

You may have to do a repair. Make sure the device is plugged in, right click on those drivers to uninstall them. Remove the device. Reboot and then do a repair of the software and then plug the device back in.

 

Can you remember what may have happened to cause the issue with the driver/capture device?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

THANKS GUYS! IT'S NOW WORKING :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

You had a couple of folks bending over backwards to help you, so it would be proper if you told them what you did to get it working, instead of the d-ork post that you made. :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You had a couple of folks bending over backwards to help you, so it would be proper if you told them what you did to get it working, instead of the d-ork post that you made. :huh:

Well, I Followed The Steps Everyone Said... Kind of Obvious...

1st.) REVO Uninstalled it.

2nd.) Did a full scan with windows defender (in control panel)

3rd.) Downloaded Roxio with msconfig and disabled all.

4th.) Repaired Roxio.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×