Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 22 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
DockHimself

Videowave Already Running On Another User Account?

Question

i stopped recording gameplay for a while, came back to try to record some new gameplay which i can record still but when i got to edit the video i click the edit and share button and nothing happens, i double click the button and up pops a message saying "the task you are attempting to initiate requires VideoWave, but it is already running in another users account on this machine" i do not have any other users on this computer. I tried the Ctrl alt Delete method and when to processes and click show all users processes and cant seem to find videowave running anywhere.

saw that someone else posted the same problem a while ago just wondering if theres any other solutions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

i stopped recording gameplay for a while, came back to try to record some new gameplay which i can record still but when i got to edit the video i click the edit and share button and nothing happens, i double click the button and up pops a message saying "the task you are attempting to initiate requires VideoWave, but it is already running in another users account on this machine" i do not have any other users on this computer. I tried the Ctrl alt Delete method and when to processes and click show all users processes and cant seem to find videowave running anywhere.

saw that someone else posted the same problem a while ago just wondering if theres any other solutions?

 

Other solutions than what?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×