Jump to content
  • 0

No Signal Problem


Zetox
 Share

Question

I barely bought the GameCap today at "Frys Electronics" and I have connected everything correctly but I got the no signal thing. I set the resolution to 1080p and 1080i but nothing works... When I barely got it I think I plugged cords while my xbox was on, so I tried again with disconnecting them all and connecting them again with the xbox off. Nothing seems to work. Please help

DxDiag.txt

Link to comment
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I barely bought the GameCap today at "Frys Electronics" and I have connected everything correctly but I got the no signal thing. I set the resolution to 1080p and 1080i but nothing works... When I barely got it I think I plugged cords while my xbox was on, so I tried again with disconnecting them all and connecting them again with the xbox off. Nothing seems to work. Please help

 

With the RGC USB device plugged into a USB 2.0 port do these two Roxio entries show in the same place in your device manager?

 

post-97-0-72124600-1342961245_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I would disable any web cams and get this fixed in device manager first, Microsoft 6to4 adapter.

 

I read an article saying that there is no need to fix it since mine is a Vista and there is no issue. I disabled my webcams but it still isnt getting any signal

Edited by Zetox
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...