Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Picture Fine On Tv But B&w + Fuzzy On Pc [Xbox]


ryan366
 Share

Question

Hi there. So basically my setup is that I have all cables connected as they should be ( after reading previous posts) I'm getting colour and sound on the TV but what I get in the capture software is what you can see in the image attached. This is regardless of what settings I've changed. Also I should add that while the capture card is connected I can't change my HDTV Settings on the xbox. It's just greyed out :/

 

Any idea's?

post-105888-0-82369300-1345586399_thumb.jpg

Edited by ryan366
Link to comment
Share on other sites

17 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Strange indeed, have you tried changing the TV Standard settings?

I assume you made sure all connections are fitted properly. It is possibly some of your cables/capture card are faulty. Do your component cables work fine on their own when not hooked up to the capture card?

Link to comment
Share on other sites

  • 0

There is colour now on both the monitor and pc but it'd unfortunately made them both quite green with distorted colour. confused.

 

*sorry if the attachments are too big*

 

Try changing the TV Standard to NTSC_M.

 

 

Also look at this for the TV problem

 

http://forums.support.roxio.com/topic/82368-roxio-game-capture-hardware-output-color-coded-setup-connection-diagram-is-wrong/

Edited by ogdens
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Ok so here's an update...

 

I've managed to get the colour normal [i did have the cables the wrong way and thought I hadn't] however on the capture software the capture video size isn't as wide as it perhaps should be. The "resolution" if I can call it that seems to be squashed. You can see what I mean in the 2nd screenshot I posted. The width doesn't fit to screen.

 

I'm going to be investing in a component to hdmi converter soon so perhaps this will fix the issue but really it should be fine as connected?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...