Jump to content
  • 0
Pokemon4ever290

Cant Open The Capture Setting In The Software

Question

When i tried to open the software it all looks well but when i click the capture and it doesnt open.

post-106028-0-71849200-1346206722_thumb.png

if i click it a few several times this pop up

post-106028-0-82322500-1346206718_thumb.png

i do not have any other media captures or dont know whats plug and burn. so if you know the problem, TELL ME!

post-106028-0-82322500-1346206718_thumb.png

post-106028-0-71849200-1346206722_thumb.png

Edited by Pokemon4ever290

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I also now have this problem. I can't see how all of a sudden it stops working? My first problem was it would triple the speed of the preview, stutter and mess up the sound a lot. But now it just wont load up! So what of it. Almighty "Roxio" ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

figured out the problem you have to repair it

 

Quit re-clicking the mouse on the capture icon to start the application, that is the error your getting.

 

Your computer is slow be patient and wait for the application to open!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×