Jump to content
  • 0
AAXIII

Roxio Game Capture Hd Pro (Select Device Not Found)

Question

I am having trouble with getting a signal on my roxio hardware. I keep getting a message saying "Select video device failed" and then the status goes from a No signal to Capture device. At first I thought it was my console so I unplugged the HDMI cables and then tried again with just the USB connected to the computer. Same messages.

Please help me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

Walk through them in device manager (right click properties)

 

Make sure the PC isn't set to shut them off to save power.

 

post-97-0-17317400-1352852705_thumb.jpg

 

post-97-0-48200900-1352852706_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I unchecked all the ports and tried again. Still no good. Thanks for picking up that little detail though. I had no idea that they were checked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well I just got the Roxio Game Capture HD PRO and everytime I click on "CAPTURE" inside of the software and it says that it is loading up and then it just closes out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well I just got the Roxio Game Capture HD PRO and everytime I click on "CAPTURE" inside of the software and it says that it is loading up and then it just closes out.

Very poor taste to butt into a months old Topic!

 

Every Solution has already been posted somewhere in theses 4 pages :wacko:

 

TRY THEM!!!

 

If it doesn't work out, then start a new Topic as this one will be locked now -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×