Jump to content
  • 0

Not Responding/crashing Issue


Captain Buck
 Share

Question

Hello,

 

First let me tell you how I have it set up:

 

PS3 > Roxio (using component) > monitor (using hdmi) and pc (using usb)

 

So everything is working fine until.. I open up the program on my pc. So when I click on the "Capture" button, the capture menu screen doesn't load and I always get a "Not responding" message and it crashes.

 

But sometimes, when it does load, the "Status" says No Signal and I don't get any picture on the capture screen. And other times I lose connection on my monitor and don't get any picture on my monitor or the capture screen.

 

I've tried reinstalling, updating, and repairing, and I'm still getting these issues.

 

How can I fix this? Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

have you tried a restart?

not trying to sound rude but sometimes a simple restart will fix this kind of issue.

have you tried a restart?

not trying to sound rude but sometimes a simple restart will fix this kind of issue.

 

Yes restarting the computer, reinstalling, reupdating, repairing.. Still having the same issues.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

i do have this same problem on my xbox360 it crash after short time anybody knows y thanks but i using the HDMI cables the software crash please help ....Do anybody reading this think or is just a wasting time ????????????????????????????????

Edited by ApoTsi
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...