Jump to content
  • 0
xSWATxBadkid

Why Is My Quality Glitchy?

Question

When I record the video comes out like this. http://youtu.be/OnuaCUEOU_U

 

Background information...

 

Prior to this video I was using the ypbpr cables, but today I received an additional HDMI cable to use with the capture card. It did this even with the component cables if you look at my previous videos. Anyone have the same problem? Any solutions?

 

YPBPR Cables

 

 

Didn't happen in Minecraft. Maybe it's a problem with Forza, will investigate more tomorrow.

Edited by xSWATxBadkid

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

times roxio capture gltiches. i always exit programs i am not using before i capture to leave up some cpu and what not.

 

maybe try that, maybe try different cables. maybe even a reinstall/restart of computer aswell.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Different cables? I did, I bought the extra HDMI to use it with this, before the HDMI I was useing YPBPR. Like I said it might just be FM4.

 

Also the CPU doesnt' do much when recording, most of it's up to the HDD.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

have you fixed this issue?

if not would you mind telling me what resolution you are using on your XBOX and also what is you HDMI Color Space?

 

these can be found on the dashboard all the way to the right under Console Settings > Display

 

i have been having the exact same issue as you and i may have some good news for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

What is your good news because I have the same issue. also my Roxio Pro HD software seems to be a different version or is missing some files because it doesn't look anything like the tutorial's version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

What is your good news because I have the same issue. also my Roxio Pro HD software seems to be a different version or is missing some files because it doesn't look anything like the tutorial's version.

There is only ONE version :huh:

 

Do the Help - About and see what you got! Service Pack is up to 1.1 now but you will have to download it through Support - Software Updates using the tab at the top of this page should you need that one...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

When I record the video comes out like this

 

Background information...

 

Prior to this video I was using the ypbpr cables, but today I received an additional HDMI cable to use with the capture card. It did this even with the component cables if you look at my previous videos. Anyone have the same problem? Any solutions?

 

YPBPR Cables

 

Didn't happen in Minecraft. Maybe it's a problem with Forza, will investigate more tomorrow.

 

RGC HD is hardware encoder. If problem is only Forza, probably USB transfer rate.

 

.m2ts use H264 codec. H264 is VBR on encode.

 

Minus action = minus USB transfer rate = minus bitrate = no problem in record file.

More action = more USB transfer rate = more bitrate = possible problem in record file.

 

Try another "action" game and look for error. If get same error, change your USB port (use back if desktop).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×