Jump to content
  • 0

Backontrack Not Installed Properly!


zelga04
 Share

Question

Every time I open BoT, I received this error "BackOnTrack Service cannot run. May be BackOnTrack is not installed properly."

 

Already tried repairing, uninstall, re-install... Still no luck... :(

 

By the way, I have Easy CD & DVD Burning, Creator 2012 Pro and Creator NXT Pro installed which I believe to have all BackOnTrack applications in each and every one of them (pardon my grammar^^ English is not my native tongue...). The only BoT working is on Easy CD & DVD.

 

I was wondering if BoT is not compatible with one another.

post-106237-0-97176500-1351156416_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Every time I open BoT, I received this error "BackOnTrack Service cannot run. May be BackOnTrack is not installed properly."

 

Already tried repairing, uninstall, re-install... Still no luck... :(

 

By the way, I have Easy CD & DVD Burning, Creator 2012 Pro and Creator NXT Pro installed which I believe to have all BackOnTrack applications in each and every one of them (pardon my grammar^^ English is not my native tongue...). The only BoT working is on Easy CD & DVD.

 

I was wondering if BoT is not compatible with one another.

 

Hello Zelga,

 

If you have more than one version of BackOnTrack installed you are likely to run into big trouble. Each version has files with the same name and same path and same settings.

 

If you mix them up together you might find the last one installed is the only one which works properly, or you might find that none of them work properly.

I would suggest you should uninstall them all, clean the system up, and then install only the one version you want to use. If you don't do this you might be lucky, but who wants to risk their backups??

 

Regards,

Brendon

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I am having the exact same issue. I have tried different links on Roxio's web site and you can click on the links but all they do is sit their and does nothing. If anyone has a fix I would appreciate a post.

 

 

If you are having the exact same issue, read the answer I gave to Zelga because it applies to you.

 

Regards,

Brendon

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...