Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 10 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

No Sound In Videowave


HomeMovies
 Share

Question

I just bought NXT with the purchase of my new Windows 8 computer. I previously had Roxio Creator 2011 on my old computer. I was in the middle of working on a production. I moved all of my files to my new computer. When I try to open my production with VideoWave I can see the video but I can't hear anything. If I try to open each individual file again I hear nothing. If I open the file (.mov) with Window Media Player...it plays fine. If I open the production, or any of the files, on my old computer...it plays fine.

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I did copy my folders exactly as it was. I don't really care about the project working...I can always start over, but I'm not getting any sound on the video clips either. VideoWave also keeps shutting down on me. I get an error message saying that it has stopped working.

Thank you for replying

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...