Jump to content
  • 0

Media Browser Not Showing Photos?


LadyJemima
 Share

Question

This is my first time using Toast. I would like to create a custom menu background, but when I choose the "Photo" tab in the Media Browser, nothing shows up. I have a quite a few images on my computer, but even waiting for a long period of time does nothing. The other three tabs work fine.

 

Does anyone know why this might be, and how I can fix it?

 

post-107547-0-18840700-1352327108_thumb.png

Edited by LadyJemima
Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

The media browser should be displaying the libraries of iPhoto, Aperture and Lightroom (if present). Make sure you iPhoto library is named to its default "iPhoto Library." Presuming it is, I suggest quitting Toast and trashing the Toast plist and prefs files in your User>Library>Preferences folder. You access your User Library in Lion or Mountain Lion by holding down the Option key when selecting the Go menu in the Finder. When you relaunch Toast hopefully the new preferences file will find the iPhoto (and other) Library.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...