Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 12 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

  • 0
djislam

Please I Need Help Fast With My Roxio- No One Read Yet

Question

Yes, this is my 4th post about the same problem.. Since no one is responding to me, I shall post once more. Well I don't know how to explain my problem so I will upload photos. And yes I see both my devices working properly. And when I first start it up it says select device fail and it says no signal in green, but when I close the pop up it looks like the f2nd pic I posted.

post-104989-0-29720100-1352347713_thumb.png

post-104989-0-31991900-1352347866_thumb.png

post-104989-0-55906300-1352347881_thumb.png

Edited by djislam

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You've read the warning?

 

What programs are running besides Roxio?

 

Have you clicked here for more information?

 

post-97-0-88034600-1352381524_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Guest ivanatrox

are you using any USB extension? Have you tried different USB ports? Do you have other video editing software installed?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

What's a usb extension? lol. Yes I tried ALL ports and none work. And yes I have Windows Live Movie Maker and I think Sony Vegas 10.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

What's a usb extension? lol. Yes I tried ALL ports and none work. And yes I have Windows Live Movie Maker and I think Sony Vegas 10.

 

Are you familiar with a extension ac drop cord?

 

The same principal, extend the length of the USB cable.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×