Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 4 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Audio Sync Problem (Using Xsplit)


Branden009
 Share

Question

I was aware of the audio sync problem when i bought this device. I read how to sync audio during an xsplit cast by simply using the "audio delay" option. This made my mic commentary perfectly in sync with the video feed coming from the Roxio HD Pro. However, there is a new problem. When i sync the audio with the Roxio video, the audio then becomes out of sync with my Webcam overlay (In xsplit). It seems like i can only have the audio in sync with the roxio OR the webcam, but not at the same time. Is there a way to fix this, or am i stuck with ether having an out of sync webcam or not using it at all?

 

You can see this problem by viewing this video (skip to about 5:30 or just halfway into the video): http://twitch.tv/theuncool/b/340159461

 

notice how i talk then half a second later the audio plays

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...