Jump to content

Startup Error


Recommended Posts

I am having an issue with Sonic RecordNow 7xx Deluxe. When I attempt to start the program I get an error: "

All your drives are set to disabled. On this operating system, in order to start RecordNow! Deluxe you must either physically remove your drive(s) or enable at least one drive." My drives are enabled. I have the program on 2 Windows 7 Ultimate 64x systems. I have used the software for years. This is the first time I have experienced this.

Link to comment
Share on other sites

"All your drives are set to disabled.

 

That error usually means that something has broken in the PX Engine, and while Windows can still see your drives, Roxio can't.

Please see this link http://forums.support.roxio.com/topic/74799-no-drive-detected/page__view__findpost__p__374534 and follow Cdanteek's instructions in post #6 to the tee.

 

Regards,

Brendon

Link to comment
Share on other sites

That error usually means that something has broken in the PX Engine, and while Windows can still see your drives, Roxio can't.

Please see this link http://forums.suppor...post__p__374534 and follow Cdanteek's instructions in post #6 to the tee.

 

Regards,

Brendon

Where do I download pxengine4_18_16a? I have the pxengine4_10_28a, but I can't remember the link, and the site isn't giving it up.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...