Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 15 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

Question

I just got my Roxio Game Capture HD Pro Yesterday and was trying to install it.

I read the manuals and watched the Youtube videos to see how to set it up.

I connected everything together but there is a problem.

The video and audio is showing up on my laptop in 1080 but there is no output on my Roxio (TV displays "No Signal").

I tried using HDMI and Component for the output and also the input.

Right now my, the Xbox and Roxio are connected via HDMI.

The light on my Roxio is on HDMI and i checked the settings in the software.

Is my Roxio broken?

 

My TV is a VIZIO 32” Class LCD TV Model: E321VL

And Laptop is Dell Inspiron N411Z With i5 2.5GHz CPU, 8 GB Ram, 64 Bit operating system.

post-108098-0-03158700-1354334331_thumb.jpg

Edited by flamesuponme

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Software is running (you kind of said that but confirm)?

 

Software have HDMI set for Source?

 

The Xbox is connected from the bottom plug (TV to the top one)?

 

You have tried manually setting your TV to that HDMI port on it?

 

Can you try the Component Pass Through (even with a composite cable but paying close attention)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You have tried manually setting your TV to that HDMI port on it?

 

Thank you, I have accidentally plugged my HDMI on the 4th input when It was suppose to be on the first!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×