Jump to content
  • 0

Captures Blue Screen!


scubbasteve
 Share

Question

Hi need help just received my roxio this morning excited i setup straight im setup right for xbox with hdmi's but i cant seem to get it to work i have hdmi running from xbox to roxio then hdmi from roxio to tv all good i try capture n i just get blue screen with the signal jumping between signal protected and no signal ive looked at videos for solution and they have setting that i don't videos are old so i just think its all automatic now but then i messed with the display settings on xbox and i got a black screen with the signal saying its ok and then i could change my profile in settings to 480p or 720 but still didn't get a picture frustrated i then tried it on my ps3 threw component from ps3 to roxio then hdmi to my tv and i had a pic in my preview window on pc but when i went to hdmi channel i had sound with a black screen settings were on 720 i think its just the settings but i cant work it out. ANY help would be much appreciated thank you in advance.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...