Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 10 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Device Driver Not Being Installed


Greencactuar
 Share

Question

My Roxio Game Capture HD is not working because when I plug in the USB the device isn't being succesfully installed it basically says TRANSCODER NO DRIVER FOUND. Not sure what to do here ;(

its worth noting I had everything installed and it was working, but my input thing was greyed out so I figured I should reinstall everything so I uninstalled the roxiogame capture software, and the drivers from device manager.

 

I fixed my issue, but everytime I try to switch my input to component the program stops responding, and I have to ultimately close it =\.

Edited by Greencactuar
Link to comment
Share on other sites

13 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Try this.

 

With the Roxio USB Device plugged in, right click the Roxio entry , and click uninstall.

 

Unplug the USB Device from the PC and reboot the PC.

 

When the PC is up and running place the installation disc in a drive and run repair when it's offered. When it's finished reboot the PC.

 

When the PC is up and running open device manager and plugin the Roxio USB Device and the Roxio Game Cap entry should be there.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Like I said i my post I did everything list above. also i just went as far as restoring my pc and still same issue. I used a different cable from deice to pc, triedn numerouse ports on pc, installed software first, restarted, then plugged in and it went right to that again.. ugh this is irritating. maybe i should have splurged for a blackmagic or hauppauge :(

 

 

here is what the details are of the Item

 

http://i628.photobuc.../Untitled-1.png

Edited by Webmaster191
Link to comment
Share on other sites

  • 0

You could try this, its a little more drastic.

 

Make sure your AV & Firewall are turned off, then run the Revo Uninstaller (moderate mode)to remove the software - reboot - reinstall the software, turn on AV/Firewall & reboot, then plug in your Roxio usb unit.

 

Here is the Revo

http://www.revouninstaller.com/

Edited by ogdens
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Ok so i did it all exactly step by step and as soon as i plugged it in. BANG right back to transcoder.. I just dont know what else to do. its totally frustrating. thanks for your help with it though. im guessing this roxio cap is just a giant turd sell it and buy a different brand. i sent so much time trying to get this to work it should have been so easy.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...