Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 15 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Capture Input Audio Only


Brettword
 Share

Question

Hey guys I recently purchased a roxio game capture hd pro for my youtube channel and i've been loving it! It was working just fine everything about it on my old tv. But now I have a new tv that is hd(unlike the old one) and i've been having some troubles.

 

All the cables are plugged in correctly and the xbox is running and the light for the capture is on. However, when I plug the usb into the laptop and start the capture, it starts spazzing out for a while going back and forth between hdmi and component, but when it stops, instead of seing what's playing on my xbox, i see a blue screen but I CAN HEAR THE XBOX AUDIO. It also says there's no input.

 

Im confused and haven't found anything like this on the previous forums. Anyone have advice?

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Well whenever I hook up the usb to my computer when im under the capture screen(on the software) it gives me the optioin to start capture and livestream, but the top 4 5ths of the screen start spazzming in like this black color and i cant click on anything. When i go to 480p settings on my xbox though it doesnt spazz out...

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Well whenever I hook up the usb to my computer when im under the capture screen(on the software) it gives me the optioin to start capture and livestream, but the top 4 5ths of the screen start spazzming in like this black color and i cant click on anything. When i go to 480p settings on my xbox though it doesnt spazz out...

OK, your not really serious about wanting help... best of luck!

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Well im sorry about not coming across that way, i just don't know how to describe it. When I put the settings of my xbox to 480, or under the capture settings on my roxio to 480, everything captures just fine. But when my xbox or my settings under captures settings go to 720 or above, the captures screen starts flashing all over the place and i cant see or read anything. I keep pressing control alt delete, and when i come out of the menu it shows the screen not flashing and it allows me to capture....

Sorry for all the trouble i'm not very good at describing things

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...