Jump to content
  • 0

Question

I just bought my Roxio Game Capture HD Pro. I was stoked to get it so I installed it all. even on a brand new windows 8 OS. It worked fine for about half an hour. But now I have a purple screen in my monitor where you would normally see the gameplay. It still streams fine and records. But I find it kind of irritating that I can't see my gameplay being recorded. It works with a component connection but I want to record in 1080p.

And so my setup is quite simple. I use 2 HDMI cables. and connect it straight to my laptop.

 

Is there any solution to fix this? I have searched everywhere and it looks like NOBODY has mentioned it

Also, here is a screenshot I took of it

post-109337-0-22633200-1357703531_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Another gamer hitting the Topic Solved button! It makes your post disappear, if you are the only one who has posted in the thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Screen cap doesn't look like Win8 to me :huh:

 

Explain in detail all of your connections from the game console all the way through to the monitor (extra credit for clear pictures :lol: )

 

What Game Console?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yeah I accidentally clicked the button. oops.

Anyways I have my xbox plugged into the capture card through HDMI. The other HDMI goes straight to my TV, and the capture card is plugged in via USB to my laptop.

When I use component the purple screen seems to disappear.

 

I have a dell xps l502x

The graphics card is a Geforce 525M

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Not Trying to but it ... But All The People (includeing me) are having this problem and they all seem to have win8 maybe thats it?

 

yeah I have windows 8 as well. Very frustrating this problem is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×