Jump to content
  • 0
KeithM

I Cannot Install Creator 2011 Pro On This Windows7Pro64Bit Computer

Question

Hi,

We purchased this product for this computer perhaps 2 years ago. When this computer was new it failed to install but would install on an older computer with Windows 7Home Premium 64bit so I think I ruled out a bad download of the product.

The 2011 pro has been uninstalled from the other computer and we no longer have it.

I decided once again to install it on this computer and get the same results I got when I first purchased the product. Maybe you can help. Windows is up to date, I disabled all in msconfig startup and disabled internet connection as well as anti virus.

Attached are the log files from the last attempt.

I am trying to install to a second internal drive. I have no problems with installing other programs this way.

This product would install to a second drive on the old computer.

Thanks :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi,

We purchased this product for this computer perhaps 2 years ago. When this computer was new it failed to install but would install on an older computer with Windows 7Home Premium 64bit so I think I ruled out a bad download of the product.

The 2011 pro has been uninstalled from the other computer and we no longer have it.

I decided once again to install it on this computer and get the same results I got when I first purchased the product. Maybe you can help. Windows is up to date, I disabled all in msconfig startup and disabled internet connection as well as anti virus.

Attached are the log files from the last attempt.

I am trying to install to a second internal drive. I have no problems with installing other programs this way.

This product would install to a second drive on the old computer.

Thanks :)

 

You keep saying it won't install but your haven't told us really what happens or what error message you are getting.

 

You forgot to attach the log files.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Executing setup action: InstallActions.DOTNETFX_351.INSTALLDOTNETFX35_WEB

02/01/13 09:33:01 - Action InstallActions.DOTNETFX_351.INSTALLDOTNETFX35_WEB return code: 0

02/01/13 09:33:01 - Action InstallActions.DOTNETFX_351.INSTALLDOTNETFX35_WEB is Sync

02/01/13 09:33:01 - Action InstallActions.DOTNETFX_351.INSTALLDOTNETFX35_WEB has SyncHandle not equal NULL.

02/01/13 09:33:01 - Updating install progress: 5 / 19, (null)

02/01/13 09:33:01 - Action InstallActions.DOTNETFX_351.INSTALLDOTNETFX35_WEB was just installed. Adding reference.

02/01/13 09:33:01 - Adding group '{4433FF9E-AF21-4E41-B296-4E13BF4D52F5}' reference for action 'InstallActions.DOTNETFX_351.INSTALLDOTNETFX35_WEB'

02/01/13 09:33:01 - Action 'InstallActions.DOTNETFX_351.INSTALLDOTNETFX35_WEB' has no product code, reference counting is not possible.

02/01/13 09:33:01 - Action InstallActions.DIRECTX_FEB10.INSTALLDIRECTX_WEB has no product code, no reference counting will be done.

02/01/13 09:33:01 - Updating install progress: 5 / 19, Installing

02/01/13 09:33:01 - Executing setup action: InstallActions.DIRECTX_FEB10.INSTALLDIRECTX_WEB

02/01/13 09:33:01 - Action InstallActions.DIRECTX_FEB10.INSTALLDIRECTX_WEB return code: 0

02/01/13 09:33:01 - Action InstallActions.DIRECTX_FEB10.INSTALLDIRECTX_WEB is Sync

02/01/13 09:33:01 - Action InstallActions.DIRECTX_FEB10.INSTALLDIRECTX_WEB has SyncHandle not equal NULL.

02/01/13 09:33:02 - Updating install progress: 6 / 19, (null)

02/01/13 09:33:02 - Action InstallActions.DIRECTX_FEB10.INSTALLDIRECTX_WEB failed with exit code -9.

02/01/13 09:33:02 - Installation failed with error code -9

02/01/13 09:33:02 - Rolling back installation

 

Try this and follow it to the 'T'!

 

http://forums.support.roxio.com/topic/68989-disabling-installation-of-directx/#entry349276

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

"Try this and follow it to the 'T'!

 

http://forums.suppor...tx/#entry349276"

 

I did exactly that. I had to download the second link twice because the first was corrupted? Could not extract on the first attempt but everything went fine on the second attempt after redownloading the file.

 

When I ran the file it said not enough disk space, sorry I did not capture that. I am at the point I have to abandon this effort and count it as a loss. I am no longer pursuing this.

 

I had a copy of 2010 version from another computer and it just now installed in well under 2 minutes without a hitch.

 

My wife wants her computer back as I have spent considerable time trying to get her creator installed. This is not the first attempt either so as I said, it is a loss for us but thanks for the willingness to help, time spent on it is the issue.

Much thanks,

Keith

post-46969-0-71592700-1359750898_thumb.png

post-46969-0-39322900-1359751109_thumb.png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×