Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 6 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Extra 12 Seconds


DBL
 Share

Question

So this is an EXTREMELY frustating issue I seem to be running into and I don't know what is causing it.

Essentially I captured smoe 360 footage last night and was editing it together. There was some time I had to cut off the beggining for the intro and so split the audio (and video at the same points, seperate files I synced for live commentary) so that it synced up fine. However when I render the video (export as button), the result that comes out undeletes about 12 seconds of the formerly deleted audio while not undeleting the video (wihch I didn't want anyways, but as you can tell that kinda throws the syncing WAY off).

 

Any clue why it's doing this and how to fix it?

Edited by DBL
Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...