Jump to content
  • 0

Green Line At The Bottom Of Screen And Not Hd


XEliteX101
 Share

Question

20 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I think it is the editing and video wave software but i have been told to upload my videos directly off youtube not roxio. I see the green line in the thumbnails of the edited and extracted MP4 videos i have done, so thats what make me think it's videowave because it could just be a bug in the software that needs updating anyway, please respond as soon as you can i'm making a new video soon and i'm looking to get it fixed by then, Thanks.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

But if it were a "bug" wouldn't you think EVERYONE would be having the same problem??? :huh:

 

Try this New 16:9 Project, Insert a Color Panel (make it Red):

 

post-39730-0-25487000-1362752864_thumb.jpg

 

Add a clip as an Overlay:

 

post-39730-0-60661000-1362752866_thumb.jpg

(keep it short, 30 seconds will show us what we need to see)

 

Under Settings - Position, bump the Size up to 110%

 

post-39730-0-97113500-1362752868_thumb.jpg

 

Send that to YouTube and see what happens???

Link to comment
Share on other sites

  • 0

No, anything i do that actually gets rid of the green line just messes up the resolution and puts it 480p

No that is not even possible...

 

YOU set the Output Resolution when you choose Export As.

 

Provided you have started with a 16:9 Project there are plenty of HD options ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 0

I love a happy ending but I am a little confused :mellow:

 

The same video when uploaded out of RGC VideoWave does not work ~ either with green line or reduced resolution or both???

 

But if you log on to your YouTube Account and upload it goes OK???

(there are others with this issue who will be interested)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...