Jump to content
  • 0
ziggadawigga

Vhs To Dvd Mac Plays Fine That Loses Sound And Video Start Pausing Then Playing Then Pausing

Question

Hello, I need help before I throw this #$^@ thing in the garbage... I'm using Roxio VHS to DVD mac newest version. When I play a tape it plays fine on my screen for about 3 minutes then the sound drops out and the video starts playing 2 seconds then pauses, jumps then plays 2 seconds then repeats over and over with no sound. Have to physically unplug the USB, let the screen say please plug in Roxio video capture usb, then plug it back in. Then everything is fine for 3 min. then starts all over. Doesn't matter which settings I have it set on still does the same #$^@ thing over and over.... Help me PLEASE!!! Thanks, ZIGG

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I haven't seen this happen with mine. It's important to use the Medium quality setting rather than High quality, but otherwise there is nothing I can think of that would cause. Is the videotape losing its tracking?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm not sure about the tracking, I don't think it is... The VCR i'm using is brand new. I was using an older VCR but the tapes wouldn't play and the video kept dropping out but the sound was ok. Bought a new VCR tapes play fine now, but now I'm having this issue with the cable... I've also tried low, medium and high quality settings and seems to make no difference... Thanks, ZIGG

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Fast forward the tape to the end and then rewind it before starting playback. That's the only other tip I can think of.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×