Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 5 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Another No Signal Problem


Tanner Wilson
 Share

Question

today i received my roxio hd capture card from amazon. i couldnt wait to get started on my youtube channel. i plug it in and it works on the tv but it says there is no signal. so i unplug it and then there is no signal on the tv now! i dont know what to do. i am on a asus laptop with 4 gigs of ram and a 2.4 ghz procesor. do i need more? someone please tell me what to do or if i have a faulty device. thank you.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Rule of USB Devices...

Never plug one in before you install the software/drivers that come with it!!!!

 

The pass through only works with the device is powered... So if you removed the USB cord, you killed the pass through :huh:

 

I think what you want to do is try a repair but make sure you do it this way...

 

First thing to do is to turn off your Anti Virus, Firewalls, Registry Cleaners, etc.

 

With the Device Plugged in, go into Device Manager and uninstall it!

 

Remove the Device and set it aside for later.

 

Now insert your Roxio Disc - run Install.

 

Be sure you accept the offer to Check for Updates (this is for Roxio, not Windows)

 

When you reach the screen where
Repair
is offered, choose that!

 

When the Repair competes, turn your AV & Firewall back on and reboot.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...