Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 4 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

EternityInGaming
 Share

Question

So this thing has been working great but I've tried rendering this video 6 times already and each time they have no game sound. The game I was recording was Dead Space 3 in 1080i video is 39 minutes long. Anyways the only audio I hear after I Render it is my commentary and absolutely no Game sound from dead space. I cant figure it out can someone give me an easy solution.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

I got dead space 3 yesterday and I edited it the same way I always do my other videos but after I Render the audio from the Dead Space video doesnt have any sound. All you hear after I render is my commentary. But the video during editing I watched the whole thing and before I render The video has game audio and my commentary but after it gets rendered It only has my commentary. Also I shorted the clip to about 1 minute and then rendered. Then I was able to hear my commentary and game audio. But I have made videos longer then this so IDK why that would be a problem, It was a 39 Minute Video. Also I recorded in 1080i in case that information is needed to help resolve this.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...