Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 8 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Crashes Whenever The Game Cap Hd Is Plugged In


seFAILninja
 Share

Question

Ok so I just purchased this Game Capture HD and I've installed it and got it working ONCE sorta. I switched it from HDMI to Component in the Capture software and it crashed. Since then the Capture program has crashed everytime. IF the Roxio Game Capture HD PRO is not plugged into the computer the software loads fine with no issues. Once I plug the device in the software immediately crashes.

 

I've followed about three other post in this forum that all say to do the same thing. Unplug, uninstall/repair, reboot, disable av/firewalls/etc., install, reboot. I've done this, I have to say, about 10 times with the same results. I've tried different USB ports, both 2.0 and 3.0... Nothing seems to keep the software from crashing...

 

Any advice? If not I'll be returning this product.

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

This was a problem for me too.

The Capture device has only worked for me ONCE. I recorded 1 video of a total of 5 minutes and stopped because I had to go to work.

But before hand my System would Crash on me.

0ib3Nls.jpg

This was one of the screens I got trying to use the Card.

Also the Picture got extremely close (like it was zoomed in or just not reading the HDMI properly) before this happened.

I've used the repair tool from the CD almost 3 times now and the card now just gives me "No Signal."

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...