Jump to content
  • 0

No Signal


alavello87
 Share

Question

I have a Roxio HD pro it worked fine for 3months, now when i turn on my tv, xbox, and the roxio the tv says no signal. i tried everything to figure out why there is no signal. i replaced the hdmi cables. i even setup with the av cables without the hdmi and it worked fine with them. i also uninstalled the roxio program and re-installed it, and still nothing!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: sometimes when i plug it in the tv will say "mode not supported". not sure what else to do. the warranty just ran out and i cannot return it anymore, its past the 30days. please help! :)

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

The TV MUST be changed to the specific HDMI port you plugged it into ~ is it not automatic.

 

I don't understand what you mean by "...setup with the av cables with the hdmi..."???

 

That said, there is a possibility that your TV is not HDCP complaint. You will have to search the TV specs for that info.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...