Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 4 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Travisty359
 Share

Question

I've been trying to set up this software for six hours, to no avail. Have a picture of what it's doing right before crash.bddBmba.png

 

I also have all three logs but I don't know which one you need..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thanks in advance, I really want this to work. All ready tried putting files into a folder and running setup from there.

LogFile 13-03-23 19-28.zip

Edited by Travisty359
Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

A few Lucky Folks hit this error :lol:

 

The "fix" is tedious and you might want to print it off...

 

This is extensive, but it what I suggest...

 

Create a New User Account with Administrator Privileges.

 

Turn OFF any A/V & Firewall.

 

Reboot and log on to that new account.

 

Copy your entire disc to a new folder on your HDD.

 

In that new folder, right click on Setup.exe and select Properties.

 

Under the Compatibility tab, make sure
nothing
is checked!

 

Right click Setup.exe and select Open.

 

Allow it to Check for Updates (this is for Roxio not Windows)

 

Use the Default Locations!

 

Let us know how that works out for you
;)
Link to comment
Share on other sites

  • 0

A few Lucky Folks hit this error :lol:

 

The "fix" is tedious and you might want to print it off...

 

This is extensive, but it what I suggest...

 

 

Create a New User Account with Administrator Privileges.

 

Turn OFF any A/V & Firewall.

 

Reboot and log on to that new account.

 

Copy your entire disc to a new folder on your HDD.

 

In that new folder, right click on Setup.exe and select Properties.

 

Under the Compatibility tab, make sure
nothing
is checked!

 

Right click Setup.exe and select Open.

 

Allow it to Check for Updates (this is for Roxio not Windows)

 

Use the Default Locations!

 

 

Let us know how that works out for you
;)

 

 

I actually all ready tried something like this, trying it now though. It didn't work at first and it was getting really frustrating. Eventually I manually went into my Anti-Virus and disabled EVERYTHING by hand. Restarted my CPU and it actually worked. Thanks!

Edited by Travisty359
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...