Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 2 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Render Problem?


ClashBeat
 Share

Question

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Perhaps some more detail would help us understand what you are talking about :huh:

 

 

When I go to render, it usually says same as original. But whenever I go to Export As now, It comes up as Blu Ray AVC SP (NTSC) and there is no option for Same as Original in the render options...

Link to comment
Share on other sites

  • 0

The 'Same As' can be a little tricky at times...

 

As I understand it, it only works in 16:9 Projects AND the First Clip in the Project MUST be HD Quality!

 

The same holds true for any pictures at the beginning of a Project.

 

Re-check you first clip properties ;)

 

 

 

Okkk...so its because I have an intro at the beginning that isnt HD i guess. It started happening then. Thanks so much :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...