Jump to content
  • 0

Can't Capture With Power Plugged In


LagStrafe
 Share

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hey guys I got a roxio hd pro about 1 and a half months back and I just recently got an i7 laptop (from HP). Now when the laptop IS NOT connected to power, it captures perfectly, but when IT IS then the capture is really laggy and glitchy. Any solution to this?

 

Capturing the same video file is fine on battery but really laggy and glitchy on AC power?

 

Laptops are weird they have things that power down this, shut this and that off..

 

Check the power plan / setting and see what you can find.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Capturing the same video file is fine on battery but really laggy and glitchy on AC power?

 

Laptops are weird they have things that power down this, shut this and that off..

 

Check the power plan / setting and see what you can find.

 

Power settings are exactly the same when plugged in and not plugged in so I honestly don't understand it. It's not even like if I turn the video capture quality down it does anything to help the lagginess...

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Power settings are exactly the same when plugged in and not plugged in so I honestly don't understand it. It's not even like if I turn the video capture quality down it does anything to help the lagginess...

 

Call your PC manufacture and ask them, they designed it.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...