Jump to content
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 7 Guests (See full list)

    • There are no registered users currently online
  • 0

Audio Stops A Couple Of Seconds After Hitting Play.


dasadler
 Share

Question

My wife has a photoshow premium account and has been successfully posting photoshows for years. Now, all of a sudden when we play any of her photoshows, the audio (music) stops after only a couple of seconds while the video continues. If we hit pause the PLAY again, the audio will play for two seconds then stop.

 

This is the case for photoshows recentl;y uploaded as well as those that have been up for a long time.Here is a link to a recently uploaded photosshow:

 

F32F353B-63BC-47CF-B31F-2883D77E2BF8.jpg

controls.gif

 

 

We have found this to be the case of several computers and browsers. Anyone have any suggestions? How do we get tech support for this as I believe it to be a server based problem.

Link to comment
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

You are not alone. Look at the other recent posts where the audio was doing the same as what you are hearing. It MAY be associated with a recent Windows update. What operating system are you using and did you download the April 10 updates?

 

Edit: Nope I removed all the updates rebooted and it still give that type of performance. I will look more.

Edited by sknis
Link to comment
Share on other sites

  • 0
We have found this to be the case of several computers and browsers. Anyone have any suggestions? How do we get tech support for this as I believe it to be a server based problem.

 

I have no problem hearing the entire 17:28 minute slide show with continuous audio, on Windows 7 Ultimate x64 FF 19.0 and IE 9.0 8112.16421.

Edited by cdanteek
Link to comment
Share on other sites

  • 0

My wife has a photoshow premium account and has been successfully posting photoshows for years. Now, all of a sudden when we play any of her photoshows, the audio (music) stops after only a couple of seconds while the video continues. If we hit pause the PLAY again, the audio will play for two seconds then stop.

 

This is the case for photoshows recentl;y uploaded as well as those that have been up for a long time.Here is a link to a recently uploaded photosshow:

 

F32F353B-63BC-47CF-B31F-2883D77E2BF8.jpg

controls.gif

 

 

We have found this to be the case of several computers and browsers. Anyone have any suggestions? How do we get tech support for this as I believe it to be a server based problem.

 

No problem playing the full show wit all audio present. Downloaded the show and it also play with full audio

 

I am using Firefox 18.0

Link to comment
Share on other sites

  • 0

How do I find out what version of flash player I have? I am running windows 7 x64

 

There are several ways but the easiest is to open the PhotoShow in Internet Explorer, once it start playing , left click on the speaker icon at the bottom right of your toolbar and open volume mixer. Scroll to the right if necessary. You should see the information there. Please let us know which one you have. Mine is 11.7.xxxx

 

For now, consider posting that PhotoShow on YouTube. You can make it private so only the people you want to see it can. If you made the PhotoShow on-line, you can download it to your desktop version and then upload it. The download version will have the music and it should be there when you upload it. If you do that, please let us know if it worked.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

It seems I have 11.7 r700. We will try uploading to YouTube but I thought that was linited to around 10 minutes per video. Also, I am running firefox 20.0.1 and after the audio stops, I get the message that the shockwave plug in has crashed.

Edited by dasadler
Link to comment
Share on other sites

  • 0

It seems I have 11.7 r700. We will try uploading to YouTube but I thought that was linited to around 10 minutes per video. Also, I am running firefox 20.0.1 and after the audio stops, I get the message that the shockwave plug in has crashed.

 

You can get more on YouTube with doing some sign in and agreements. Shockwave? The issue was thought to be the new version of Adobe Flash Player. Read this.

 

With this rollback, the PhotoShow playes properly in FF 20.0.1.

 

Adobe will have to fix this with Corel's input.

Edited by sknis
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...